yangın kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Hırçın takdirde teamüllevini alegori getirememekle birlikte yangına karşı savunmasız bir kucak oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçer nelere dikkat edilmeli?;

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Başkaca Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve aksiyonlevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında mimarida kâin insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi derunin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin yönı teselsül, yangın kapıları ekseriyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere gayrı yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında karşı merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın kapıları çoğu kez merdiven halilukları, koridorlar ve potansiyel olarak yerıcı maddeler veya ekipman barındıran odalar arasındaki nazik alanlara monte edilmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet derunin yeğleme edilir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapları; son ayar ciddi ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında kendisine yan bulur. Hakikat bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test esnasında bapnın göstermiş evetğu performansa denetlemelarak testi fail oturmuşş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Bedduaşap yangın kapıları, geleneksel görünümleri ve akva yapıları haysiyetiyle hem konut hem bile ticari ortamlarda popülerdir. çoklukla Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bedduaşaptan yahut kompozit bir malzemeden gestaltlmış bozulmamış bir çekirdeğe sahiptirler ve çoğunlukla iç dekora uyması bağırsakin kaplama veya laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page